Blessures tijdens sporten verleden tijd!

Steeds meer maken sporters gebruik van braces of bandages tijdens het sporten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat preventief gebruik van braces of bandages minder of geen blessures tijdens het sporten oplevert. Het is dan ook zeer aan te bevelen deze tijdens het sporten te dragen.

De vele enkel- en kniebraces die in de handel verkrijgbaar zijn geven niet altijd duidelijkheid voor welke toepassing ze geschikt zijn.   Welke brace of bandage heb je nodig om blessures te voorkomen? Mulder Orthopedie wil samen met House of Bracing de kennis die zij hebben op dit gebied delen met de sporter.

Ton ter Borch, van House of Bracing, kan u wegwijs maken in wat voor voorziening u nodig heeft om blessurevrij te kunnen sporten. Ton heeft binnen het verzorgen van topsporters veel ervaring opgedaan met zowel bandageren als met het toepassen van een brace. Wilt u de kans op blessures zo veel mogelijk beperken? Kom naar de workshop en vergroot uw kennis op dit gebied!

Waar en Wanneer

De workshop wordt gehouden op zaterdag 18 april 2015 op de locatie van SV Twello aan de Zuiderlaan 5 te Twello. We starten om 10.00 uur en eindigen om 15.00 uur. De workshop is vrij toegankelijk voor huisartsen, fysiotherapeuten, sporters en andere geïnteresseerden. Aanmelden is niet nodig.